Page 2 of 3

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Thu Jun 28, 2018 11:28 am
by Kaiser9520
Country: United States
Cellular Provider: ATT

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Thu Jun 28, 2018 10:37 pm
by pitofdespair
Just a note that I had no problem with Rogers in southern Ontario (not Toronto) today. Others had reported Rogers in Toronto and area wasn’t working.

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Fri Jun 29, 2018 1:04 am
by pitofdespair
Have one player (Which Ways Up) can rarely connect since the update:
UK
Android 5.0
Asus

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Sat Jun 30, 2018 9:53 am
by cooksterSC
DKDev_Chris wrote:For anyone seeing "Error Code 1", could you please provide your country/state and cellular provider? This may help us narrow down where the problem is coming from.


Tennessee in the U.S., and my cellular provider is AT&T.

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Sun Jul 01, 2018 9:18 pm
by Ululant
Canada: Ontario - Rogers. Using IPhone 8 with latest IOS and started about two weeks ago. Error code 15

Thanks Chris.

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Mon Jul 02, 2018 9:20 am
by DKDev_Chris
Ululant wrote:Canada: Ontario - Rogers. Using IPhone 8 with latest IOS and started about two weeks ago. Error code 15

Thanks Chris.


Is that a typo or are you actually seeing "Error Code 15"?

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Tue Jul 03, 2018 8:53 am
by Kongar
This week I'm getting a lot of "can't connect to server"... and just had an error #16.

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Tue Jul 03, 2018 7:56 pm
by Ululant
DKDev_Chris wrote:
Ululant wrote:Canada: Ontario - Rogers. Using IPhone 8 with latest IOS and started about two weeks ago. Error code 15

Thanks Chris.


Is that a typo or are you actually seeing "Error Code 15"?


No typo. Error code 15. It does not work on cellular/data on Rogers in the province of Quebec either. Interestingly, I also tried logging in on free wifi at macdonalds today and it also failed to connect with an error code 15. Works fine on free hotel wifi. Thanks again for trying to figure it out.

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Thu Jul 05, 2018 11:27 pm
by DkFaron
Second week, getting PATCH ERROR ... Code 1.
i don't use cell data only wifi connection...
I get it when, try to connect at home, using wifi... (ex bright house networks, now Spectrum ).
I only can connect using (McDonald free wifi... )

Re: Newbie Post... Error Code 1

PostPosted: Tue Jul 17, 2018 8:01 pm
by Cesspool
Mine remains an Error 15 code. Rogers is cell provider in the greater Toronto area, Ontario Canada. Confirmed in another thread that this is not happening to Rogers customers a few hours away in Ottawa for eg.